.:: tentang DHIA::.





Banyak gak blog yang tulis citer tentang DHIA ni... mungkin da ramai yang tahu kisah cerita ni.
So, Lin tak nak kongsi cerita tentang DHIA. Tapi nak kongsi cerita tentang LIN.
hihihi...

Apahal la pula kan.... 

Semalam, hubby balik awal...
(kot dia excited nak tengok ending DHIA.. hihihi) 
So, tepat jam 7 kitorang memang da melekat depan TV. 
Sampai lampu pun tak on. Sebab malas nak bangun, nanti terMISS plak scene yang best.

Masa tengah cerita, Lin mmg da meleleh air mata... tapi cover lagi... tak nak hubby nampak
penat gak la menahan air mata ni... 

Tapi, bila sampai ending DHIA... aduss... cannot tahan lagi wooo... air mata turun macam nak mintak ampun masa hari raya... huhuh siap teresak-esak lagi... 
Sampai tahap tekup muka guna bantal... :( 

Malu kalau hubby nampak sebenarnya... Tapi esakan, mmg tak boleh control. 
Hubby tahu gak Lin nangis... :D
Masa bangun nak g solat, Lin still tekup muka dengan bantal, tapi hubby pujuk cakap jangan sedih lagi... cian mummy tgk TV sampai nangis camni... huhuh... ter"emo" la daddy... :( 
(1st time nangis sebab tgk TV lepas kahwin) 

Bila hubby pujuk, lagi berjurai la air mata ni... ehhehe...
tu namanya tindakan reflek air mata... :D 
cepat2 g sink, cuci muka... lepas tu, baru redha. 
Tapi!!! akibatnya... mata bengkak... ni la kalau orang sepet... nangis sikit, mata bengkak... huhu... 

TENTANG DHIA memang terbaik la... 
9/10

nak letak gambar adi putra je... hihihi

sweet.. terasa macam diriku ngn mr.hub.
Layan lawak dia pulak... 


with love  
.:: allene ::.

Post a Comment

0 Comments