.:: Hafidh bersungguh2 nak menyiarap... ::.

Sabtu Hari tu, 12/5/2012 (time expo tu) bangun pagi je dapat main ngn bambam mummy. Cute sangat dia tu la. Walaupun muka susah nak senyum. Apa lagi, kena buli dengan mummy la, di paksa menyiarap sendiri. Hihih punya la lama nak tunggu... Dan akhirnya....
saya berjaya!

Berjaya gak anak mummy. Tak pe sayang, practice make perfect.

Hafidh sekarang da ada mainan fav. Sepatutnya, mainan ni letak dekat baby cot, tp tak letak sebab kecik lagi masa tu. Bila mummy tengok Hafidh da pandai main, masa pergi expo mummy pun sibuk la cari play gym. Tapi Hafidh tak berminat. Huhu...

saya lebih suka yang ini dr yang..... 

ini.. tgk muka saya .. tak suke kan... 

Post a Comment

4 Comments

  1. sama la bam-bam macam anak kayrul gak..susah betul nak meniarap..sekarang bila dah usia 6 bln makin kerap dia meniarap bila badan dah susut sikit..

    ReplyDelete
  2. Huhu... Lmbtkn baby bambam ni... Jeles plk tgk ank org lain dahului...

    ReplyDelete
  3. gebu sangat hafizd ni.... sedap nye gomol dia

    ReplyDelete
  4. Puan dot, mmg seronok gomol dia... :)

    ReplyDelete