kbba

Latest Posts

.:: mothers day and mama besday ::.

By 5:57 PM

Entry basi dari mummy hafidh... =P

Salam, hari ni dapat gaji... yeah.. tetiba plak... mood best hari ni. 3D nak siap da, gaji masuk, boss pula tak datang. Wallahhh... memang best. 

Ok. entry kali ni, Lin nak cerita celebrate mother day. yeah... im mother too. so, leh la celebrate sekali. Bulan May ni jer, terlalu banyak celebration untuk Lin. 

1st May our anniversary. 
3rd May Happy Birthday.
7th May mama birthday.
then, mothers day...

wow... kecian En.B saya,  banyaknya kena beli hadiah... hahaha... dia siap cakap, next year, kalau main "kutu" nak amik bulan May... hihi (laki lin pun main kutu tau!)

Ok, masa mother day tu, Lin tak beli pape hadiah pun untuk mama. Tapi, buat cup cake jer untuk dia. 1st trial ok. memang cake tu hodoh, tapi sedap. fuhhh... terliur jup. =P
Tapi, cake tu, lump sum sekali dengan birthday cake mama. (birthday lin tak dapat cake pun T_T)

Masa birthday mama tu, Lin da belanja makan dekat Muara ikan bakar, Port Klang .
cukup la kot. Sebab mama memang suka makan kat sini. 

Pagi, mother day tu, Lin call MIL, wish mother day kat dia. Sampai dia speechless tak tahu nak balas apa. =) mungkin terharu kot, menantu baru dia ni wish... (perasan lebey!) 

ni additional Lin nak buat untuk adik2... =) 

ni la rupa cup cake comot ku


ok la, nak sambung wat 3D yang da 3hari tak siap.. mati la kalau boss mintak tetiba... 




with love
 .:: allene ::.

You Might Also Like

2 leave a massage here...

  1. Haha.. Menarik la citer Kak Lin niyh.. ;) Sye Do'a kn, semoga Allah berkati hidup Kak Lin seKeluarga.. Amin.. InsyaAllah... ^_

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers