.:: 27 june 2012 ::.

Ada apa dengan tarikh ni? Special sangat ke? Weeee.... Hafidh aryan turn to 5month. Alhamdulillah...

Assalamualaikum... harini lin dengan D half day, sebab bawak hafidh aryan g KK Puchong. Duduk Cheras, tapi bawak g KK Puchong. Apa hal?? Actually senang kat sana, da terbiasa dengan sistem dan keadaan kat sana. Satu lagi, rumah mak wan pun kat sana kan dekat sikit.

Tak sabar nak tahu berat terbaru hafidh dengan tinggi dia. Harap harap, hafidh tak demam la kena inject ye sayang. Hafidh kan strong boy.

Tarikh ni jugalah tarikh e-day kami. Da 2 tahun la maknanya. And last year tarikh yang sama lin pergi honeymoon kat Sabah... Hehe, menarik dan sangat bermakna rasanya tarikh ni :)

Petang ni, kami nak pergi lawat new girlfriend hafidh. Anak kawan D. Baru je lahir 23/6/2012. Ayah gegirl ni, kawan baik D masa sekolah dulu. Dorang kahwin tak lama lepas lin dengan D kahwin, sebab tu anak pun same year.

Layan gambar hafidh masa 4month...

Post a Comment

0 Comments