kbba

Latest Posts

.:: cerita istimewa minggu ni ::.

By 2:56 PM

Wah tajuk macam tiap2 minggu ada cerita best jer kan... 

Ok actually benda ni berlaku semalam. Lin sibuk mengemas rumah + kemas bilik Hafidh. Yeahh... dak bambam mummy da ada bilik... :P 
(pakai bilik tamu jer, sebab tak de tamu pun.. ) 

Sebabkan busy sangat, D pun tolong la lin. Memula tu dia tak heran pun. Tapi agaknya da pukul 10pm, dia pun offer diri tolong sidaikan baju. Baju memang Lin basuh 2 hari sekali jer. Malas basuh hari2 bazir air. 

Dengan semangat, D pun tarik ampai nak sidai baju. Tiba2 dia cakap....



"yunk, baju ni da kering... lama sangat dalam bakul.. nak sidai jugak ker??? "



??? blur jup... apa laki den merepek ni??? apsal dia nak sidai baju yang ada dalam bakul tu ??? 

"b... tu baju semalam yang b da angkat tu... tak ingat ker? kan b yang angkat baju2 tu...  baju yang nak sidai dalam mesin basuh lagi..." 

pastu dia senyum jer... da lupe la tu... ada ker logic baju baru basuh boleh kering kalau dalam bakul jer... laki... laki... =D 


Clothes Hanging To Dry
source from google
Terima kasih D... sebab tolong sidaikan baju... =) 

with love
.:: wifey ::.

You Might Also Like

0 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers