kbba

Latest Posts

.:: tak muat sudah::.

By 5:51 PM ,

Apa yang tak muat??? 

Baju Lin! tu memang banyak da tak muat sejak kahwin lagi. Hampeh betul la. Kahwin jer terus malas diet. huh!.

Tapi, bukan itu Lin nak cerita tapi, pasal Hafidh. Kalau bab baju hafidh memang banyak da tak muat. Sekarang ni, Lin tengah planning nak cari box untuk simpan baju2 dia. At least bakal adik dia nanti boleh la pinjam kan. 

Tapi bukan cerita ni jugak, tapi cerita Hafidh da tak muat duduk dalam baby carrier / baby car seat dia.  Actually since dia 3m da tak muat, tapi kadang2 tu, D tak leh teman Lin amik Hafidh, terpaksa gak la muatkan dia dalam benda tu. 
Sapa pula nak pegang dia bila Lin tengah drive kan. Kecian dia... 

muka macem...

cian dia.



Nanti, mummy kumpul duit beli yang besar ye.. tapi, mmy lagi suke dukong hafidh, sedap peluk. Lenguh pun tak pe... =D


with love
 .:: allene ::.

You Might Also Like

12 leave a massage here...

  1. Alahai..tak muat dah? hehehe..
    Erna plan nak beli baby car seat yang besar sikit nanti. sampai umur 2-3tahun :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. better tu... yg ni sekejap jer boleh pakai...

      Delete
  2. dah plan nk ada bakal adik? ke dah ada dh? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohohoh plan tak nak ada sekarang. tapi nak ada akan datang... ohohoh

      Delete
  3. Olow.. ciannye..
    tomei la hafidh ni..

    ReplyDelete
  4. wah... sudah plan mau bg hafidh adik :D

    ReplyDelete
  5. rasanya baby carrier tu ada 1 alas tuk newborn baby,kan? Zameer pon ada baby carrier cmni brand Anakku. since umo nk msk 4 bln tu mmg xleh guna dh alas tuk newborn tu, tp muat lagi utk ltk dia dlm carrier tu but without the 'alas newborn' tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni pun anakku... ada yek alas tu? tak perasan la... bnd orang bg ni, pkai jer... tak tengok btul2...

      Delete
  6. alolo..da tembam sgt duk dlm car seat tu...tp maintain comey!

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers