kbba

Latest Posts

.:: dia kawan saya 4 ::.

By 10:42 AM

Sekarang ni, bila di ingat2 kan balik semua cerita tu, benci membenci, sibuk menyibuk... rasa macam nothing. Tak bawa apa2 makna pun. Bila lin fikir semula, lin rindu moment lin dengan dia berbual... bercerita...
rindu sangat dengan DIA  Kadang2 tu, lin rasa cemburu dengan DIA. Kenapa DIA bertuah.. ( apa tuah dia??? entah... )

Tapi, percaya tak percaya, lepas DIA kahwin, lin try pulihkan hubungan kami. No point pun nak dengki sesama sendiri. Lin mula dengan comment2 di FB. Tapi tak mesra mana la kan... tapi, lama2 benci tak ada. tapi sifat menyibuk tu tetap ada la.. :D
Bila lin di sah kan mengandung pula, lin cuba untuk tak nak menyibuk lagi. Lin nekad dalam diri lin, tak nak terlalu amik tahu hal DIA. Alhamdulillah... lin berjaya laksanakan nya. Hubungan lin dengan DIA tak berenggang sebab husband dia kawan D. Masa lin kahwin, DIAada juga datang, tapi kenduri doa selamat selepas kahwin, sebab DIA baru habis pantang.

Dalam tak sedar, lin makin selesa berbual dengan DIA. seakan tidak ada apa yang jadi. sampai la lin bersalin, DIA tetap datang lawat hafidh. Cerita terbaru lin dengan DIA sekarang, lin jadi silent reader blog DIA. :)

DIA baru keguguran.. kecian DIA.. kalau ikutkan hati, lin nak call dia, tanya ok ker tak, tak pun pm dia, tanya ok ker tak.. tapi tak terdaya. Takut dia rasa yang lin ni masih menyibuk pasal dia. ( memang menyibuk lagi pun... )

Yang penting, dia kawan saya. Dan saya sayang dia. Hope lepas ni, tak ada benda yang boleh buat lin dengan DIA bermusuhan lagi. Love u friend sincere from my heart.


with love ♥ 
.:: allene ::.

You Might Also Like

2 leave a massage here...

  1. so sweet cerpen ko ni...hahahaha~~zaman kanak2 bleh la nk gado2 nk tunjuk sape hebat sape tak...skrg..dah matured..semua dh berubah ke arah yg lebih baik....insyaAllah...mana satu masa nnt ko berbesan dgn dia..dh bleh jadik kawan baik balik..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la tina.. tujuan aku buat benda ni sekadar luahan. bkn nak aibkan sesiapa. tp, bg aku, bnyk benda aku salahkan diri aku sendiri. Tp orang kata aku bukak aib orang. bia dorang nilai sendiri la. Malas nak fikir. Baca sampai habis baru th. Bukan da melenteng separuh jalan.

      Delete

mommylin.juniorhappy

Followers