kbba

Latest Posts

.:: dia kawan saya ::.

By 10:19 AM

Mesti semua orang ada kawan baik kan, sampai sekarang pun still berhubungan baik. Tapi, saya noraslin a.k.a allene, tak ada kawan baik. Terukkan... Bukannya tak ada kawan yang baik2 tapi, lin tak pandai bagi commitment sepenuhnya. (da macam nak layan laki jer).

Tapi memang itu hakikat nya. Dulu, masa sekolah, kawan baik memang ada, tapi masing2 buat perangai sampai ada yang kena tukar sekolah. Bila parent lin tahu yang lin berkawan macam tu, tentulah dorang halang kita dari berkawan macam tu.

Bila zaman universiti pula, kawan baik tetap ada, tapi bila kita da mula bercinta cintun, hubungan dengan kawan tu makin renggang. Sampai kawan lin tu merajuk sakan. Siap tulis surat 2 muka surat full page. Ambik ko. Masa tu mula la terkebil2 baca. Sentap rupanya kawan lin sorang ni.

Masa bekerja sehingga la kini, kawan baik lin hanya la D. Rasanya tak ada apa pun rahsia lin dekat D. Sesetengah orang tu, tak semua benda dia cerita kat suami, bagi lin pula, dia la suami dan dia la kawan baik lin. Tak pandai nak menyorok dari D.

Pernah nak wat secret saving, tapi terlepas cakap pula. Adoiaiii...
Tapi main tipu2 tu ada la. Hari2 mintak duit belanja cakap tak ada duit. Tapi tu wajib Mintak nafkah! Hahaha...

Ok la, nak tulis cita lain tertulis cerita ni plak, biol da agaknya...

With Love
.::allene::.

You Might Also Like

6 leave a massage here...

  1. hye..saya kawan blogger awak...hahaha..sape yg sentap tu wei? ana, imah, fiza? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha... errmmmm... imah la wei... dia yang last rapat ngn aku... piza ngn ana gamble... xde aku dorang ada ko... :)

      Delete
    2. suami kawan terbaik kan..
      (^_^)

      Delete

mommylin.juniorhappy

Followers