.:: gadget untuk hafidh ::.


Ada 1 entry tu, lin bagitahu pasal sale kat giant taman connounght kan (link). Ha... ni nak share apa yang lin dapat grab kat sana. 

Masa pergi tu, hari jumaat, mean baru je start dia punya sale. Pukul 12 tepat lin keluar, and sampai giant lebih kurang 12.15pm. Orang dah penuh sangat. Apa lagi, lin terus masuk tengok apa yang ada. Banyak benda yang lin da ada. Tapi, bila nampak baju, terus pilih2. Sedang seronok pilih baju, ternampak little bean punya super trio food processor. Perrgghhh harga boleh tahan murah dia. Lin pernah tengok kat onebabyworld harga dia jauh beza dari asal.


Tapi lin dapat RM150 jer... hah... murahkan. Apa lagi, terus letak baju2 yang lin pegang and terus amik 1.  
Tapi, punya la sengal, balik rumah try pakai blender dia, tapi tak berfungsi. Bengang la. Dah la nak mengangkut jauh dari giant ker office. Then, bawa balik pula. 
Lin pun pergi la service centre little bean. Kat dalam giant tu juga. Sekali orang tu check, OK je. Boleh dia berpusing dengan bagusnya. argghhh... penat lagi aku nak bawa ke giant, rupanya elok je. Perrgghh menyirap. 
Masalahnya, laki bini da try, tapi tak mo pusing. Sengaja nak susahkan diri nampaknya. Ker kami buta gadget. huhuhu.... Yang penting, sekarang benda ni sangat membantu aku nak buatkan puree untuk dak bam bam tu... huhuh.. :) 


with love ♥
 .:: allene ::.

Post a Comment

2 Comments

  1. Replies
    1. ihiih... tu la, bam bam. tapi, dia da lasak. harap tak bam bam sangat la.

      Delete