kbba

Latest Posts

.:: sakit hati ke hati yang sakit??? ::.

By 10:15 AM

Sekarang ni, masa menulis ni, mood lin sangat tak stabil. Sakitttttttttt hati sangat dengan D!

Memang berdosa Kalau melawan cakap suami, marahkan suami, tapi manusia tak lari dari perasaan marah kan? D memang selalu buat macam ni. Da janji nak bawa keluar, pastu cakap tak payah! Da siap wei...! Sakit je hati. Depan orang, lin wat muka selamber je.

Bila orang tanya, 
" eh, tadi kata nak keluar? "

lin senyum je, sambil kata anak tidur, tak sampai hati nak kejut. Tu la alasan yang lin boleh bagi. Pastu baru la D terhegeh2 tanya 
" sayang nak ikut???" 

arggghh menyirap je. Terus wat muka. ( orang lain tanya senyum, tapi bila laki tanya wat muka seposen!)

Nasib la kat rumah keluarga mertua. Kalau umah famili sendiri da lari masuk bilik kunci pintu. Sakit hati ni... Nak nangis pun ada. Pasni nak mogok tak nak datang sini lagi boleh tak? ( bukan salah orang kat sini pun!)

D memang selalu macam ni la. Semalam cakap lain, hari ni cakap lain. D... D... Nasib anak awak ni kecil lagi, Kalau da besar, lin bawa hafidh g jalan sendiri.

Kalau korang marah kan laki, orang tersayang, korang buat apa? Lin lepas kan geram kat blog ni ha. Taip apa yang terbuku kat hati. Nak BW tak boleh internet tak ada. Yang boleh buat draft je la.

with broken love
.:: allene ::.

You Might Also Like

2 leave a massage here...

  1. Sabo2...yes, ada masa masa mmg en.hubby suka buat kita marah & terasa...kdg2 diorg xtau pon (even kita rasa diorg buat2 xtau je)...but communication is important...dalam rajuk2 tu klau dia mcm perasan kita merajuk or terasa, n bila dia bertanya "kenapa ni syg, awak marah saya ke?" terus terang ape yg kita rasa...jgn simpan terbuku di hati sorg2 sbb kdg2 lelaki xtau ape yg kita rasa...diorg kurang sensitif dgn perasaan halus kita...communicate...tell him what he done that hurt us...yes, susah klau x amalkan...kdg2 sy pon cmtu...tp lps ckp, lega n xde dh simpan dlm hati...but ckp in the gud way la...low down ur voice, klau x blh gaduh la plak..

    Gud Luck! :)

    Sabar ye, asam garam rumah tangga je ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azz, tu la, tp lin ni tak boleh ckp direct emo lebih, silap2 meleleh air mata... :( cara lin sms je, bagitahu lin tersentap, bla...bla... :) tq for yr advice...

      Delete

mommylin.juniorhappy

Followers