.:: hafidh in baby walker ::.

Wah... da masuk walker da budak bam bam ni. Actually dia da masuk masa umur 4month. Tapi, sekejap je. Sebab dia tak reti duduk dia. Bising nak kena dukong je. Masuk dalam walker 5 minit jerit balik. Haiii la anak.

Tapi, sekarang da tak nak duduk dalam walker. Nak pusing2 1 rumah. merangkak tak pandai, tapi pusing2 dia suka la. Pusing punya pusing...dangggg!!! langgar pintu sliding. Tapi tak nangis, leh senyum2 bajet comel.

Dekat rumah mak wan, hafidh tak ada pilihan. Petang2 dia akan di masukkan dalam walker. Sebabnya, budak2 lain semua tengah main. Nanti terpijak pula budak bam bam ni. Dah la kalau menangis nauzubillah... suara 1 taman dengar. Jadi, before dia buat konsert, baik masukkan dalam walker.

Tapi, bukan reti duduk diam. laju jer dia jalan sekarang. pusing2 1 rumah. Da bosan baru dia jerit. Tapi, kalau letak depan TV, pasang cerita upin ipin, khayal sey... nampak sangat penangan upin kat dia. hohoh. muah love u hafidh.



ni gambar masa memula tu. Dia tak selesa. Sekarang da tak ada bantal lagi da. Cawat walker pun da sendat. Hiii... tak muat gak. T__T

with love
 .:: allene ::.



Post a Comment

6 Comments

  1. aty tak sabar nak letak anak aty dalam baby walker..sebab baby walker sekarang stylo..!! heheh...sekarang tak ley lagi..sebab kaki pendek lagi..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihih tu la, macam2 design sekarang ni. Teruja...

      Delete
  2. tgh mengusha baby walker jugak...hihi...ari tu gi jusco saje masukkan naila dlm bby walker, sekali naila lembik2 lg...hahaha..kne tnggu besar cket lg...weeee!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gegirl mmg lembik... Sebab dia lembut sangat.. Hihihih... Sabar ye naila, nanti pau kat mak walker mahal.

      Delete
  3. budak2 memang suka dgn upin ipin ni.. hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fai, mmg. Kat umah kita semua bdk2 menatap.

      Delete