kbba

Latest Posts

.:: kad raya tahun lepas ::.

By 2:06 PM

Di sebabkan perkara ITU. Tahun ini tak ada mood nak design kad raya... :( biasanya tiap tahun, lin akan buat kad raya and upload kat FB. Tapi, tahun ni mood kelaut. Lin nak share design kad raya kt sini untuk tahun lepas punya... :D


ni kad raya tuk D. Yang untuk kawan2 tu, mana entah lin save. Tapi design dia sama je. Cuma ayat je tak sama. Rasa ada kot lin publish kat blog. Nanti cari la. Guna yang sama pun apa salahnya. Ni tahun lepas punya... :D >>>>link

Selamat hari raya semua... maaf zahir batin... kalau ada keterlanjuran dalam menulis tu, bgth la ye... :D jangan simpan dalam hati. Nanti sakit hati.

with love ♥ 
.:: allene ::.

You Might Also Like

6 leave a massage here...

  1. selamat hari raye Allene...sama2 bermaafan yer..:)

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Allene...moga bergembira di hari raya ni... :)

    ReplyDelete
  3. tak pernah wat kad raya cenggini..buta it...kih3...takpe nti da belajar, taun depan, confirm kad raya edisi wawa'z donut wujud...lalala...:P
    Anw, selamat ari raya alline...kte pun mntak maaf kot2 terkasar bahase ke hape...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohohho.. wawa... bukan teror it mana pun.. main tampal2 je.. :D kami tunggu kad raya wawa donut thun dpn... ihihih lin pun sama mintak maaf klu ada kata2 yang tak menyenangkan... :D

      Delete

mommylin.juniorhappy

Followers