.:: kalau orang benci kita... ::.


Errrmmm... kalau ada orang tak suka kita... 


Perlu ker kita suka orang tu???
atau 
Perlu ker kita benci orang tu juga???

Perlu ke kita jauhi diri dari orang tu??? 
atau
cuba dekatkan diri dengan orang tu???

Perlu ke kita sentiasa ingat dan kenang orang tu???
atau 
Buang orang tu dari hidup kita??? 

semoga allah beri petunjuk...


Hidup ni bukan lama. Esok lusa mati, dosa pahala sahaja bekalan yang ada. Cuba jangan melenting sebelum tahu kebenaran. Kalau ada salah silap, kenapa tak tegur dulu???

 Lin mohon maaf sekiranya ada ketelanjuran kata (menulis) yang boleh menguris hati dan perasaan pembaca di COL. Kalau ada yang tersentap, tinggalkan je comment atau email (allene.333@gmail.com) . Bagi tahu, yang lin salah. Kita manusia tak lari dari melakukan kesilapan.

Malas nak gaduh2.. xde masa nak layan perasaan

SELAMAT HARI RAYA!!!.... dari LIN, D & HAFIDH ARYAN...

jemput datang rumah kecil kami nanti... klu nak alamat leh massage kat email lin ye... :D
nak jemput lin datang open house pun boleh... hohohoh



with love ♥
 .:: allene ::.

Post a Comment

6 Comments

  1. Selamat hari raya allene dr eza, apek n adi.. Hehhe..

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Lin :) beraya suka suki jangan ;ayan perasaan tak best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la erna... tak mo ingat benda yang sakitkan hati... selamat hari raya untuk erna da family... :)

      Delete
  3. Selamat Berbahagia di Hari Raya....maaf memaafkan sesama kita...

    Semoga selamat perjalanan nnt ye Allene... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq azz.... same to u... hati2 dijalan raya.... maaf zahir batin... :)

      Delete