kbba

Latest Posts

.:: You are INVITED! ::.

By 2:20 PM ,


 Salam semua. Alhamdulillah.. esok Jumaat sudah.. maknanya hari cuti. Cuti untuk sambut hari kemerdekaan ke 55. 

Ok. Di sebabkan ke-busy an lin untuk hari ini, entry pendek je.
 Lin dengan besar hati ingin menjemput rakan2 blogger ke rumah terbuka kami di Cheras.... Sesiapa yang berdekatan, da boleh sangat singgah. Yang jauh pun di alu-alukan... :) 

Semoga hari raya ini, dapat mengeratkan silaturahim antara kita... amiiinnn...


Date:     :31/8/2012 (Jumaat)
Time:    : 3pm-8pm
Avenue : 4-03 Pangsapuri Permata (permata heights apartment) 
               jalan intan 4, Taman cheras permata 2.

Anyone yang confirm nak datang boleh email lin kat sini ye allene.333@gmail.com
Nanti lin bagi no hp sekali, senang cari rumah kalau sesat.



with love ♥ 
.:: allene ::.

You Might Also Like

6 leave a massage here...

  1. halamak..ramai lak jemputan open house hari esok..tempat pusing2 jauh lak tu..hurrmm...esok nak ke perak...tapi nak gak singgah..macamane nih..insyaallah ade rezki jumpe lar ek..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi... jauh na ke perak.... tak pe, klu sempat aty datang la ye... open house sampai mlm.... :)

      Delete
  2. akan mengajak suami ke rumah terbuka lin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. erna da ada no lin kan... hah... rajin2 la singgah ye... dekat je puchong ke cheras... :)

      Delete
  3. ala da dekat dah cheras tu, tp esok pagi2 ktorg nak g bercuti di pulau pangkor...takde rezeki nak jpe...wuwuwu...
    selamat ari raya allene..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa...sedihnya... tak pe, tunggu wawa plak buat open house... heheheh... have safe journey dear... selamat hari raya...

      Delete

mommylin.juniorhappy

Followers