kbba

Latest Posts

.:: yeah.. it 99 already ::.

By 3:00 PM

Motiff??? :P 
actually blog ni dulu lin create sebab nak simpan moment  untuk persiapan wedding lin dengan D. Lepas tu lin jadikan blog ni tempat luahankan perasaan... nak cerita dengan orang takut tak ada siapa sudi dengar, cerita la dengan blog. Lama2 ada pula followernya. Bila da ada follower, kena jaga sensitivity orang lain kan....

Tapi kadang2 tu tak fikir pun, kalau tak suka senang, jangan baca. Tak paksa pun baca. Jangan nak sakitkan hati sendiri.

Thanks to all yang follow blog ni. Dulu link lain, sekarang lin da tukar link pun... saja tukar angin. Mungkin da kurang reader sikit la. Tapi it ok, buat blog ni pun bukan beria ia nak ada ramai follower. Cukup sekadar ada yang sudi bertukar pendapat. Apa yang lin tulis itu dari pandangan lin. Setiap orang pandangan berbeza. :) 

Today 29/06/2012 it 99 follower already. Counting for next number pula 333. :) Entah berapa tahun la kan.


with love ♥
 .:: allene ::.

You Might Also Like

4 leave a massage here...

  1. ay counting tk 10k..hahahaha..giler bajet macam menteri...heheh..;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. aty... class la u... hehhehe.. aty rajin update yang best2... lin ni biasa2 je... :D

      Delete
  2. akak ni dah bertahun tp follower pun x berapa ada,tp ok la,tulis blog suka2 je,buat kenangan utk anak2 baca satu hari nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. ihihhi... sama la kak... niat nak buat memori tuk future je... :D

      Delete

mommylin.juniorhappy

Followers