.:: Aktiviti pagi si Daddy dan si Hafidh Aryan::.



Waktu pagi2, kalau kat rumah mak wan, mesti Daddy hafidh akan bangun dulu dari mummy. Bangun, mandi, solat. Kemuadian turn mummy pulak mandi solat. Sementara tunggu mummy bersiap, almaklum la perempuan kan. Lambat sikit... sikit je ok. Daddy akan melayan si kecil ni. Macam2 aksi la 2 beranak ni buat. '




ni la aksi 2 beranak tu. Daddy dia akan cium masam anak kat leher puas2 before g work. Tu dia... memang daddy dia suka masam2 ni la.



with love ♥
.:: allene ::.

Post a Comment

6 Comments

  1. Replies
    1. itu la... bukan hubby je yang suka... seluruh keluarga dia suka. asal jumpa budak je cium masam... :D

      Delete
  2. allene...masham la sedapppp besh je kan bau baby bgn pagi..tak puas

    ReplyDelete
    Replies
    1. mimi.... memang pun... lin pun da suka cari masam ank... :D

      Delete
  3. Replies
    1. huh.. qist klu mummy dia masam bapak dia lagi suka... >0<

      Delete