.:: Asal preggy je mesti ada sickness ni ::.

Setiap kandungan tu, orang kata ada pembawak dia tersendiri... Betul ker?? hehehe Entah la orang2 tua ni banyak sangat ceritanya kan. Dengar je la. Da besarkn sendiri fikir betul ker tak kan. 

Masa hafidh dulu, lin tak muntah2 macam dalam drama pun. Muntah masa berus gigi je. Itu pun masa awal2 da akhir2, xde apa pun. Tapi dalam drama siap pitam bagai la. Tak ada pun yang belakon preggy steady je. Hai la director. 

Tapi, memang ada orang yang macam tu kan. Ikut badan masing2. Macam lin mungkin masa preggykan hafidh lin strong, so xde nak pitam dan muntah2. Tapi, untuk adik hafidh ni lain ceritanya. 

Asal petang, time sampai rumah mesti sakit kepala. Rasa nak baring je. Lepas tu, malam mesti demam. Kepala ni berat je. Nak makan pun tak selera. Hai la badan. Mungkin tak sepenuhnya recover dari bersalinkan hafidh kot. Sebab orang kata, 2 tahun baru semua protin da cukup. Orang kata la. Doctor suruh kita jaga2 je. 

Tapi, sickness yang 1 ni, memang ada since mengandungkan hafidh. Kemaruk cerita korea lagi. Chooiii!... Lepas bersalinkan hafidh, lin try gak tengok cerita korea.. tapi macam boring je. Ada tu, tengok separuh da skip cerita lain. Tapi, sekarang jadi kemaruk lagi sekali. Bila tengok hero tu, alamak, jatuh cinta. Walaupun xde la hencem macam Lee min ho kan... 

Sekarang ni lin tengah tengok cerita ni....


 MAY QUEEN. 

Cerita ni pasal kenegaraan, kekeluargaan, cinta. 
Memang cukup rasa. So peminat korea, tengok la.. tak rugi. Episod pun tak banyak... nge.~~


p/s: hero pakai baju belang2 tu meruntun kalbu mak!...(^_^) v


with love ♥
 .:: allene ::.

Post a Comment

2 Comments

  1. biasalah tu lin... mmg gtu .. lain org lain penangannya..

    hehe btwn hero cte korea ni mmg ensom le hahha... liya pun sukaaaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan liya... :D ishh.. nak kenan yang ni la.. :D

      Delete