.:: V- Cool mummy bag ::.

Bila dah nak gaji ni, mula la lin rajin mencari2 barang untuk menghabiskan duit kan... nge~~.
 sungguh tak bagus. Tapi, rasanya benda ni perlu untuk lin sekarang. Sebab!!!

- Sekarang si abang da jarang BF. Sebabnya susu sikit. Bila bagi dia, susu tak keluar dia akan menganas dengan mengigit. T___T 

- Bila nak bawa thermos, susu semua tu, tak ada bakul or bag diaper yang ada tak muat.

- Lin pakai cooler bag untuk letak susu hafidh and susu spare yang buat panas.  ( dasar mak sengal da) 

- bag tu besar da cantik. 

Bag ni, lin jumpa kat grupon kot. Tapi tak pandang pun. Entah la kat grupon berapa harga dia. Tak ingat. Sekarang sibuk asyik duk balek je gambar bag ni da tadi. adoiai.... nak beli ker tak??? 



 

cuba tengok banyak mana dorang leh sumbat dalam bag tu??? banyakkan. thermos pun boleh... 
Harga rm75 termasuk pos. Berbaloi tak??? ish... da gatal tangan nak keluar duit da ni. 

Warna hitam menjadi idaman kalbu. Merah tu terang sangat. nanti D tak nak tolong bawakkan.. :D 

Kalau ada mummy yang berminat nak beli leh la cuci mata kat sini ye. >> link <<


with love ♥ 
.:: allene ::.

Post a Comment

2 Comments

  1. cantik..tp akak anak dah dua ni,kalu berjalan yg amik masa lama mmg bawa bakul la,senang sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeker kak? lin pun poning ni.. nak beli ker tak.. :D macam nak... macam tak perlu pun ye..

      Delete