kbba

Latest Posts

.:: adik hafidh dapat kawan lg.... :D ::.

By 3:59 PM

Alhamdulillah.. da pun 29.11.2012 hari ni. Baby dalam perut ni da 3 bulan... (12week) suka sangat. Da sempurna adik hafidh. Esok mummy bawa hafidh tengok adik nak? :D mummy excited!!!



Ok, pagi ni, lin masuk office je da terbau durian. Rupanya si QS ni, dalam kereta dia ada durian, tu yang melekat kat baju tu. Sensitive betul idung orang mengandung leh detect. Lepas tu, lin tanya ngn pakcik buncit sebelah ni 

" eh, wife ko nak buat durian crepekan? bile? bawak sini sikit nak juga... "
"tak buat... dia tak leh bau durian" 
"haaa..... ehem2 ye??? "
"a'a.." 

Alhamdulillah... sorang lagi mengandung... pastu lin terus cakap kat dia.. 

" ha..... kan bertuah duduk sebelah aku, da menjangkit! " 

itu je la modal lin menyakat dia... :D Actually  wife dia da 3 kali keguguran. Kesian sangat. 1st time dlu masa lin mengandungkan Hafidh. Masa tu, dia carry 3 twin... punya la excited, siap kira kos harian untuk 3 orang angel tu. Tapi, rezeki tak menyebelahi mereka. Sorang2 keguguran. Dan 2 lagi keguguran berlaku dalam tahun yang sama. Then, kami nasihatkan dia, rest dlu. Kecian wife dia. sakit tau process cuci tu... :( 

Lin harap sangat kandungan kali menjadi. So, adik hafidh ada kawan ramai... :)


with love ♥
 .:: allene ::.

You Might Also Like

4 leave a massage here...

  1. moga kandungan kawan lin tu baik2 saja,kesian kan kalu jd mcm tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak... kecian. kita yang dengar cerita pun sedih. yang menanggung mesti lg sedih...

      Delete
  2. sis pn preggy...congrates... :)

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers