.:: clap...clap... sambil goyang badan... ::.

Alhamdulillah... sejak 10 bulan da si Hafidh aryan ni, semakin banyak akal da. Mula nya belajar clap2... lepas tu kapai2 kan tangan sambil badan goyang2. 

Semalam, mak wan excited suruh pasang lagu ABC then suruh lin dan D tengok Hafidh buat apa. 
Tok yah pun pasang... tetiba Hafidh goyang2kan tangan, clap...clap... sambil goyang badan.... ikut irama lagu... amboi pandai joget da ye. :) comel sangat. 

Lin dengan D asyik tergelak dan senyum je tengok reaksi Hafidh. Mana je dia belajar. Memang selalu pasang lagu ABC untuk Hafidh, tapi selalunya tangan dia akan pukul2 screen Ipad. Mungkin dia selalu tengok cik man joget, tu yang da pandai goyang2 tangan clap... clap... 

Tak sempat nak snap gambar atau amik video. Rasa nak tengok sampai puas aksi lucu Hafidh. Next tima Lin snap gambar or video untuk simpan dalam blog ni. :) 

Pandai da anak mummy ni. Tadah tangan pun pandai. Tapi nak kena kita pegangkan tangan dia la. Bila amin, dia amin dlu.... >___< u r soooo cute sayang. 


with love ♥ 
.:: allene ::.

Post a Comment

16 Comments

  1. alahai..
    suka tgk budak2 semakin byk akal..
    cute..

    ReplyDelete
  2. alo..mesti comel buat aksi goyang2 tu.. nnti ad amas arekod..seronok tengok gelagat anak2 =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la... tak terekod lagi aksi comel dia...

      Delete
  3. betul..umur2 nak setahun ni, akai mcm2..
    geram kan tgk..
    perkembangan diorng the best moment..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... ;) lin pun teruja je... dari terbaling... sekarang da macam2 gelagat...

      Delete
  4. mesti comel jer tengok perkembangan anak..tambah2 anak sulung plak tue...bijak betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la... harap2 no 2 pun lin teruja jugak...

      Delete
  5. sonok tengok perkembangan anak kan..comel jer aksi bebudak ni..cerdik..:)

    ReplyDelete
  6. dpt bygkan kecomelan dia bila goyang2 badan tu..lps ni rakam la.. lya suka rakan aksi asya kat video..pastu upload utube

    ReplyDelete