kbba

Latest Posts

.:: coloring book ::. #besdayhafidh#

By 5:35 PM ,

Alhamdulillah... update gak la blog arini... :) Dari tadi asyik BW. Blog sendiri tak ter"update" .

Last Saturday, 24.11.12 Lin kena kerja. So, terpaksa la Lin meninggalkan Hafidh dengan D. Memula tu, D tak bagi pergi kerja. Mungkin dia da terbayang kerja2 rumah + kerja jaga anak yang dia kena buat. Tapi, di sebabkan dah banyak kali lin tak kerja hari Sabtu, so terpaksa la merelakan isterinya pergi kerja. 

Pagi tu, lin settlekan Hafidh dulu, mandi, makan...Baru kami keluar pergi breakfast. D amik nasi lemak dan cekodok pisang. Lin plak macam biasa roti canai kosong, garing 2 keping... ngee~~~ eat for 2. 

Lepas tu, Lin sampai office dalam 10am camtu. Patut masuk kerja pukul 9am. Selamber je masuk lambat. :) This week kerja sorang apa ada hal... office ni lin la yang punya. Da tu, kerja tak ada yang rushing. Tetiba keluar idea nak buat coloring book besday hafidh. eerrmmm.... niat jahat >_< 

Actually lin da google da gambar2 yang hendak di print. Tinggal printing sahaja. So, pagi tu lin buat printing untuk 30pcs. wow... kerja menghabiskan ink office.. :D

Tetiba D text, bagi tahu gusi hafidh berdarah sebab makan mainan... alahai.. baru tinggal kejap da berdarah... T____T tapi darah da stop. So, continue la dengan misi lin... 

Ingatkan senang buat coloring book Susah gak. Sebab kena print depan dan belakang. Dah la printer ni kena buat manual. So kena la print sikit2 Kang terus print banyak, banyak plak yang defect. 

Akhirnya tepat pukul 1pm siap la kerja printing dan stapler.. :D


with love ♥
 .:: allene ::.

You Might Also Like

5 leave a massage here...

  1. bestnye buat sendiri je..tp kl print manual mmg renyah sikit kan..nak kena igt posisi belah mana kertas tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aa... u kena test dlu... br leh printing bnyk... :)

      Delete
  2. hamboiii rajinnya allene buat sendiri... bagus2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. alhamdulillah... curi2 masa je ni... :D

      Delete
  3. hahaha keje menghabiskan ink opis.. lawak ok lin. ^_^

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers