.:: Hafidh Aryan on board ::.



My Hafidh on board!!! ihihihhi

Macam2 ada sekarang ni kan. Lin tempah sticker ni last month kot, dengan 1 of my friend. Dia yang buat service ni.  Macam menarikkan. Yela dari kita letak gambar kartun, baik letak gambar anak... anak2 kita kan comel. :D 

So, kalau mommies yang lain berminat, boleh la add member lin kat FB dia >> link << 
 Lepas tu, mommies akan dapat respon dari FB dia dan all inform yang macam ni. 

BABY ON BOARD CAR STICKER
1 for RM 8.00
2 for RM 15.00
(**Jenis sticker seperti pelekat roadtax)

Size: 12cm x 8cm (standard size)
*Boleh custom size tapi harga berbeza

Acc. No - 164605021721 Maybank
 

NUR HAYATI MOHD FUAD
Postage : RM 1.50 (normal pos)SM
RM 2.00 (normal pos)SS
**Boleh juga klu nk guna poslaju

Sila email details to -
redzuyatt@gmail.com

- Nama & Alamat
- Gmbr yg nk digune make sure kualiti gambar elok (elak gmbr hp)
- Text yg nk ditulis
- Pilihan font (jika ada)



Simple je. Nanti da siap boleh la tampal kat kereta masing2... mak lin pun nak buat 1 untuk Iman. Tergodala tu tengok gambar cucu kat kereta... ihihih 

with love ♥ 
.:: allene ::.

Post a Comment

7 Comments