.:: miza.. my twin... :.

Da 2 minggu kawan sorang ni kahwin. Selamat da dia. Alhamdulillah... Kami berkawan da berkenalan masa belajar ID kat UiTM dulu. She very nice person. Sayang kamu Hamiza.

Miza ni orangnya cantik... tinggi. :) Lin cakap dia my twin sebab besday kami sama... 3rd may 1986!
Masa dia mula2 tahu, sangat excited. Sebabnya dia tak pernah jumpa kawan yang same D.O.B dengan dia. Lin da jumpa hampir 5 orang... ;) 

Sejak tu, kami agak rapat. Tapi tak rapat sampai jadi best friend la. Sebab dia da ada best friend sendiri. Lin pun da ada bestfriend juga. Cuma time ada masalah tu, kadang2 kami kongsi. And the best moment masa besday kami, miza hadiah kan 1 bantal yang sangat cantik. Tapi sayangnya bantal tu hilang bersama kereta kancil lin. :( sedih sangat. 

Btw, lin nak kongsikan gambar wedding miza untuk di abadikan dalam blog lin yang tak seberapa ni ;) thanks to qist  >> link << sbb tolong amik gambar. 
Gambar2 ni, lin ciplak dari FB Qist. ;) 


Kami dan pengantin...

ni antara kawan UITM yang datang. Tengok hafidh tunduk malu

Untie Qist amik berkat. Pandai plak si kecik ni pandang camera

with love ♥ 
.:: allene ::.

Post a Comment

6 Comments