.:: tak sihat versi cuti! ::.




Kalau time cuti2 ni, pastu kita tak sihat tak best kan... :) 
Yela cuti nak jalan2... huhuh...

Since cuti wekend aritu lin rasa sakit kerongkong. Itu memang symptom pertama  lin akan keluar bila nak demam. Mula la tergolek sana sini. Lepas tu, minggu ni kan kerja bersilang dengan cuti. Haaa... macam nak cuti 1 minggu je. Tapi boring la cuti sorang2. ;) 

D memang hantu kerja. Kalau boleh nak tidur kat office tu.. ihihih... nak buat macam ner? Kalau tak kerja makan apa plak kami nanti.

Isnin ari tu, lin selsema ok lagi la kan. Tapi sakit sampai kepala dan mata...0_0 
Selasa Depavali, rehat kat rumah. Kerja asyik nak tidur je la. Tapi sempat gak la masak untuk lunch. Yang tak best nya bila tidur mesti D kacau. :( Sakit kepala tidur kejap pastu bangun. 
D boring la tu, tak tahu buat apa. Lin tidur, hafidh pun tidur. 

Hari ni! Lin pergi office dengan virus batuk, bersin dan selsema. hihih...
Sorry jiranku... ko bakal menjangkit. ihihih

Rajin pula lin datang kerja time2 tak sihat kan. :) Alhamdulillah selagi terdaya. Lin akan lawan sakit ni. :) Yang penting hafidh tak menjangkit dan baby sihat kat dalam ni. :)


with love ♥ 
.:: allene ::.

Post a Comment

2 Comments

  1. hana dari hari tu lagi tak baik lagi selsema ni hah. Sungguh tak best kerja dalam bilik beraircond dengan selsema gini. nsb baik tak demam je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la.. lin selsema batuk tapi tak demam.... klu demam memang menonggeng je kat rumah tu...

      Delete