kbba

Latest Posts

.:: tamat sudah perjalanan kami ::.

By 12:32 PM , , , ,



 Jelas kan... 

" Our baby is 9 month & 6 day old" 
" I've been breastfeeding for 9 month & 3day "

Yang lin nak highlight, breastfeeding tu. Sebabnya da dengan rasmi tamat. Di usia hafidh 9m ++
Atas nasihat doctor, lin kena fikirkan si kecil yang baru 8w 4d. Takut juga kalau yang dalam perut tu tak dapat khasiat yang secukupnya. Buat masa ni, alhamdulillah. Semua ok. 

Hafidh anak yang bagus, even tak dapat susu mummy pun dia minum susu tepung dengan sedapnya. Tak memilih. Botol pun dia tak memilih. Bagus kan. Tak pernah nak  tambahkan runsing mummy dengan daddy dia. 

Susu masih ada lagi. Even kalau mandi, lin bersihkan still keluar. Malam2, bila daddy lambat bangun buat susu hafidh sempat gak la bagi hafidh minum. Tapi tak semeriah dulu. Selagi ada, mummy promise akan bagi. 

Dan mummy harap, lepas adik lahir, hafidh sudi la kongsi susu dengan adik. ;) masa tu hafidh belum 2 tahun pun. Boleh lagi minum. Harap sangat hafidh boleh minum lepas adik keluar nanti. 

with love ♥
 .:: mummy ::.

You Might Also Like

8 leave a massage here...

  1. aleene. rayyan dulu pun bf sampai 10 bulan jugak. tp bukan sbb yun preggy o xbg. sbb dia sendiri yg xnak. bila isap dia mcm bunyi nk muntah. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi... yuyun... mungkin tekak dia da sedap FM kot... kecian kn. klu da mcm tu, tak payah bg la... ;)

      Delete
  2. Seronoknya dpt bf lama macam tu. Hana harap, hana pun dpt bf naurah sampailah dia dah muak dgn bf and sampai titisan terakhir milk. ^_^

    ReplyDelete
  3. bagusnya hafidh aryan..anak akak si adam aryan tu..dah besar 3thn pun,botol susu taknak yg lain nak brand yg sama juga..adoila bila la dia minum susu dlm cawan nih..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihih.. akak, adam tu suka sangat ngn puting botol tu... tu yang dok suka ngn botol susu je.. ;)

      Delete
  4. lama jugak lin BF...ai sampai bulan puasa je

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah... kalau boleh mmg nak teruskan... tp bukan rezeki dia da.. :D

      Delete

mommylin.juniorhappy

Followers