.:: good bye 2012 ::.

Alhamdulillah.. bernafas lagi... semoga bernafas juga untuk 2013. 


Tak sangka rajin gak update untuk entry penutup 2012 ni. Syukur, Tahun ni penuh bermakna. 

  • Lahirnya seorang hamba Allah, yang sangat comel. Dengan kehadiran si malaikat kecil ni, bertambah seri lagi rumah tangga kami. Ada juga pewaris Allah bagi kami.  >>link<<  
  • Hafidh Aryan di tahan ward pada usia seminggu kerana Jaundis. Masa ni hanya Allah yang tahu perasaan Lin bila anak duduk bawah lampu da kena cucuk sana sini.  >> link<< 
  • Selamat juga menyempurnakan majlis akikah untuk petera kami.Syukur sangat meriah dan sempurna majlis itu. >>link <<
  •  Selepas habis berpantang, kami sekeluarga bercuti di cameron highland semperna 1st anniversay wedding. Best memory. Celebrate anniversary with baby!! >>link<<
  • Di awal usia hafidh menjangkau 8bulan, 1 lagi kejutan untuk kami. >>link<<
  • Dan, perkara yang sedihnya berakhirla breastfeed journey untuk Hafidh. Sebab bila lin preggy, memang susu tak nak keluar, dan try pump sekerap yang mungkin, tapi, doctor said jangan paksa, nanti takut effect yang kat dalam perut. Kami redha, jika itu sahaja rezeki Hafidh. >>link<<
  • Dan yang terakhir, Happy besday tu my BLOG.... yeah... it 2 year today... 


with love ♥ 
.:: mummy lin ::.

Post a Comment

6 Comments

  1. wah, tepat2 2tahun eh blog ari ni...happy besday blog...hehe

    ReplyDelete
  2. Kita lagi 3 hari anniversary blog...happy anniversary blog lin....semoga terus mencoretkan kisah2 menarik

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru..

    lya doakan moga semua impian ni dimakbulkan..amin

    ** selamat ulantahun blog yan ke-2

    ReplyDelete
  4. semoga perjalanan hidup lin di tahun baru ni lebih bermakna dgn kehadiran adik hafidh nanti..yey tak sabar nak tunggu baby baru,mest comey dan bambam macam hafidh jugak

    ReplyDelete
  5. sama la kita 2012 adalah manis dengan kehadiran anak...syukur

    ReplyDelete