.:: KPI feedback ::.

20122012. Tarikh ni, Lin balik Kerja lewat sikit. Sebab nak habis kan cerita novel online yang Lin baca. Masa tu da pukul 6.30pm. Semua orang da balik. Bos pulak tetiba masuk. Aiiiyakkk... Bukan dia pergi meeting and balik terus ker? Ni buat sport check ke apa?

Lin buat muka selamba je la. And she also shock tengok Lin still kat office. Biasanya Lin la orang antara terawal balik. Lepas tu, dia terus berdiri sebelah meja dan cakap.....



" Lin, your KPI, I give u very good feed back compare to other... I know you good staff and fast learning from others. So, hope you will get better increment. That amount CK (HOD) will decide for u. So, keep it up. "

"Ok, thanks l* j****."

"But next year, your work task will be more and u will be busy during office hour. So, be prepare..."


Huhuh... Itu conversation between me and my Bos. Alhamdulillah... Insyaallah pangkat junior akan hilang pasni. No more junior. Tapi, cabaran lebih besar bakal datang. Seram plak. And my boss still tak tahu yang Lin preggy. Tak tahu macam mana nak cakap. Sebab cara dia bercakap macam letak expectations tinggi je kat Lin.

Gembira dan berdebar... Semoga Allah permudahkan urusan Lin.. Inshallah...

Post a Comment

3 Comments