kbba

Latest Posts

.:: oh baby expo... ::.

By 2:17 PM


 Errmm... Baby expo kat Mid Valley ari tu, mummy pergi tak? Lin prefer pergi expo dekat Mid Valley dari expo kat PWTC. Mid Valley lagi banyak pilihan dan harga murah. PWTC, dah la jalan jauh, pastu entah pape je ada kat dalam tu. 

Baru2 ni, semangat la pergi kan. Konon nak cari pampers dengan susu. Leh beli banyak. Tapi brand pilihan tak ada la plak. Tak berani nak tukar brand. Takut tak serasi. 

Yang dapat dia ambil cuma la beberapa benda je. Total damage tak sampai RM100 pun... :D 
punya la kedekut :P 


Lin cuma beli 1 pcs CD, baby wipe (tak guna banyak pun), pureen shower, susu untuk preggy, baju pureen dengan rusk cream... ni pun 90++... jadi la... ada gak hasilnya.. 

Da puas jalan, g isi perut kat nandos plak. D wat spoil mood masa makan, dia ilangkan tiket parking... tp rupa2 tertinggal dalam kereta. :( sabar je la... 
Bila makan pun kena rushing la... sbb vontot da panas... hati tak keruan mencari parking tiket... 

Balik rumah pengsan la kami 2 beranak... D pulak makan durian sorang... tension mummy oii.. nak tidur terbau bau durian... last sekali bangun makan durian... kami 3 beranak...

with love ♥ 
.:: allene ::.

You Might Also Like

5 leave a massage here...

  1. baca pasal durian rasa macam nak beli durian jugak la petang ni.dah byk hr dok postpone.huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. uhhuuh.. beli jgn tak beli... da makn sikit nnt da kenyang... pastu... berderet2 rezeki durian... ;)

      Delete
  2. atleast lin jejak kaki jugak pergi baby expo. hana ni xpernah-pernah pergi lagi. kesian x? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh.. ala sedihnya... sabarye... ada hikmah tak pergi... klu tak...lari bajet nnt... :D

      Delete
  3. teringin nak pergi tapi dah tak tau nak beli apa

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers