kbba

Latest Posts

.:: DOTs ::.

By 5:40 PM , ,

Titik.. tu la maksud dia... huhuuhuh

Actually lin memang kerja dengan UCSI Group. THen, UCSI ada project2 pembangunan nak buat. So, daripada dorang amik Interior Designer luar, better dorang setup new department untuk buat interior design. Selain buat proposal design baru, kami pun buat renovation UCSI. Senangkan. Tak payah nak fikir2 or hire orang luar untuk buat kerja. Kami la yang buat kerja untuk warga UCSI. 

Kerja kat sini memang agak bosan dari kerja sebelumnya. Sebabnya kat sini rules memang semua corporate. Dari segi berpakaian. Sebelum ni, g kerja pakai jean pun ada orang kesah??? tak de pun... huhu best tu. Tapi, di sebabkan office kami dalam bangunan university, parent datang bayar yuran, or ada open day... ada function, memang tak boleh nak pakai sakai2 la.. =D semuanya formal. 

mana 1 mummylin???
ni la rupa warga kerja DOTs. Sume muka poyo kan.. wakakak... nak wat cmner... Ha, tu ada sorang minah salehkan... dia bakal tinggalkan kami march ni. Tak pe la. Dulu Iranians, sekarang orang US. Actually best klu ada orang luar kerja sekali ni. Hari2 ajar dia makan makanan m'sia. ihihih 

nak tengok 1 lagi gambar poyos kami??? 


yang ni leh zoom in sikit kan... =)
 Walaupun da 2-3 orang juga yang bersilih ganti... tapi, hope keakrapan kami akan kekal. Jangan la ada yang menjadi duri2 dalam office ni. Kat sini lin paling lama kerja. Kerja da hampir 3tahun. Kerja stress tak seteruk dulu. Stay up jarang sekali. gathering memang selalu... tu yang best. Husband n wife masing2 pun kenal each other... hohohoh... walaupun kadang2 kita ada buat salah, sama2 tegur ok... =)

Untuk korang yang nak guna khidmat kami dalam ubah suai rumah ker, office ker, boleh la contact kami. (tetiba iklan... ) or like page kami, boleh tahu apa kami buat. Kat situ kami update semua kerja. 

You Might Also Like

0 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers