kbba

Latest Posts

.:: Happy Birthday Hafidh Aryan #1::.

By 10:17 AM ,

Salam pagi jumaat.... =) tak sabar rasanya nak celebrate besday boy yang sorang ni. Seminggu je lagi. Persiapan Alhamdulillah.. hampir siap. cuma barangan untuk masak je tak beli lg. itu settle minggu depan pun boleh... =)

To all mommies blogger semua... jemput la hadir ker  besday party Hafidh Aryan ye. Mummy lin buat yang simple2 je. Bawak anak2 sekali. Boleh makan kek...



Sesiapa yang nak datang tu, di alu alukan... kalau nak direction jalan, call or SMS je no ni ye... 0192523932




You Might Also Like

2 leave a massage here...

  1. Selamat hari lahir Hafidh. Semoga menjadi anak yang soleh dan berjaya serta menjadi abang yang boleh membimbing adik2 ;)

    ReplyDelete
  2. mesti excited nak sambut bithday pertama anakkan...kayrul kena keja la minggu nie, klu tak...dapat join jumpa hafidh

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers