.:: Happy birthday my mickey Hafidh Aryan... ::.

Alhamdulillah.. hari yang di tunggu2 muncul jua. My boy is turning 1. Mak bapak teruja lebih... =) 
Kebetulan, masa celebrate besday Hafidh, memang tarikh hari jadi dia pun. Bestkan... 
Bila bangun pagi, wish besday kat Hafidh, dia boleh clap2 plak... pandai da anak mummy. 

acara memotong kek...
welcome ...welcome...
besday kek
besday boy... celekeh la anak mummy ni...
aummmm.... lapa la my. dah la tak leh mam kek... =(
ok.. tu je tuk hari ni... later lin post lagi. hari ni rushing sikit.... =) tak leh nak update panjang2...

Post a Comment

8 Comments

  1. lin..sedih betul x dapat dtg bufday hafidh haritu.
    apapun semuanya dah selamat. nanti buat next entry pasal bufday ni ye.

    semoga jadi anak soleh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe erna... sabtu aritu mmg hujan lebat pun kan.... inshaallah.. nnt lin buat entry pasal besday hafidh...

      Delete
  2. Happy belated birthday abg hafidh...

    ReplyDelete
  3. happy birthday hafidh.. semoga membesar menjadi anak yg soleh..
    allene, nt buat la entry sal baju tempah kat ner o banner hafidh tu ye.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ummie rayan... ok insyaallah.. nnt lin akan bgth kat mana setiap item yang lin tempah tu... =)

      Delete