.:: tragedi awal tahun 2013 - part 2 ::.

 Entry bersambung dari yang lepas... >> link <<


Ok, Pagi2, lin da bawa my car pergi bengkel untuk aligment. Sebab semalam da malam, workshop pun da nak tutup. Bila sampai je workshop tu, lin tanya cost untuk aligment and balancing. Total tak sampai Rm50 pun. Ok. Proceed!!

So, mamat tu pun bukak la tayar bagai, tetiba dia panggil. 

Cik..cik.. mari sini.... tengok, patut la tayr u senget. ini sudah bengkok... 

Yeker??? nak tengok tayar sebelah (tayar belah driver ok sihat je) oooohh.. yela, ini straight, itu bengkok... :(

nada lin dengan mood sedih... so suruh dia bagi harga dulu. Kalau ok baru buat. Lepas dia buat call dia pun cakap la bla...bla... bla... linp un call D. Cakap ok, ada masalah itu, ini... so.. kena tambah duit... lin plak bawah rm200 je. Total kena RM450. 

Habis bajet nak buat besday Hafidh. Tu yang frust sangat. Bulan ni mewah.. bulan ni gak la bankrup. Arrrggghh  frusttttt....!!! 


ini la HERO ku...

nampak tak koyak tu? gambar tak clear.. pkai hp je.

rata di jalanan...

1 je kedai bukak time2 ni...

ini la kawasan keramat tu... fobia lalu sini...




with love ♥ 
.:: allene ::.

Post a Comment

3 Comments

  1. saya lak btl2 dugaan tahun baru, 1 Jan, odw balik dr kg, brek problem. masuk bengkel jugak kejap.tapi alhamdulillah la takde sape2 yg cedera.

    bdw, cantik la layout blog ni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam2kan eida...

      tq puji blog kita. semangat nak mengupdate...

      Delete
  2. sabar ye lin..
    yg penting lin semua selamat..

    ReplyDelete