.:: Hafidh Aryan, pergi office ::.

Kecik2 lagi da pergi office. Bagus sungguh anak mummy ni. Nanti kerja rajin2 macam Daddy. Jangan ikut mummy. Mummy rajin terlebih. huhuhuh

Haritu, D cakap kena pergi ofis, ada kerja nak buat katanya. Then, bila tanya dia jawap balik petang. =( Lin pun cari la alasan, tak nak duduk rumah berdua je dengan Hafidh. Takut dia mengamuk2 macam aritu. Entry sini >>link<< . Nanti bila hafidh mintak dukong, pengsan la mak buyong. Mana la larat lagi kan.

Bila lin tanya D, nak ikut pergi ofis boleh tak. D jawap OK. Apa lagi, siap2 packing barang hafidh awal2 lagi. Seronok sangat nak berjalan. Cian mummy hafidh kan... macam tak ada tempat lain nak pergi. Huhuhuh....

Suka sangat hafidh dapat menjelajah ofice daddy dia... panjat sana, sini... pening lin tengok. 

time ni, d bagi dia pegang scale rules. Tak sampai berapa minit, lin nampak dahi dia hijau... =( ketuk kepala sendiri la tu...
time ni, dia tolong daddy dia off kan PC. Cian d, siap kena halang gun kaki... bijak btul la.
time golek2. D siap bagi 2 sleeping bag untuk hafidh baring. Yang baring, sapa lg, mummy dia la.. :P
ni menagis sbb da bosan + mengantuk... sebab semua benda lin tak bg dia buat.
Penat gak layan si debab ni. Tapi, nasib baik la office d sikit pakai karpet, sikit simen render... dia jatuh pun xde la sakit sangat. Tapi, bab mengejar dan melarang dia buat apa yang dia nak buat ada lah sangat penat.

Kebetulan, hari tu, lin mabuk plak. Cisss... da nak masuk 6 bulan mengandung mabuk. Asyik muntah.. cirit birit... pening... uhhuuh terbayang2 katil kat rumah.


Post a Comment

1 Comments