.:: mandi manda di KLCC masa CNY ::.

Kami, cuti panjang masa CNY haritu, tak balik kampung. Malas nak redah jem. Baik lepak rumah, kemas rumah. Bersih gak rumah kan. Tapi, ada gak la balik puchong, lepak2 kat sana.

Hari akhir cuti, kami pergi bawa Hafidh mandi manda di KLCC... Memang seronok bawa Hafidh. D bawa anak buah kesayangan dia sekali. Budak da besar, so senang la nak handle. Tak banyak ragam pun.

Kebetulan, parking kat KLCC tu, murah pulak. Ke da memang harga macam tu sekarang yek? Tak lama pun lepak kat sana, sebab masa kami pergi, cuaca panas sangat. Lin tak tahan. Duduk je la kerja Lin. Lagi 1, kalau kita datang, bawa bekal mknn Dan minuman memang lagi best.

So, next time boleh prepare apa yang patut. So, meh la kita layan gambar je ye...



tengok la aksi si debab ni mandi... tak ingat...


puas la bapak dia kejar kesana kemari


dalam air pun nak berjalan


da puas mandi, main plak...


we!!!

Post a Comment

9 Comments

  1. same CNY konon nak balik kampung tp malas. Last2 duk umah kemas umah...tp takde la sampai pergi bawak anak jejalan...hihihi..:p

    Hafidh ni dah besar pun bambam lg! geram nengok...naila makin kurus...

    ReplyDelete
    Replies
    1. uhuhuh kemas rumah pun good idea gak tu mummy naila...

      hafidh kuar hospital br gemuk.. klu tak dlu makin kurus je...

      Delete
  2. Owh...sufiyyah pun pi main air di klcc..kami pergi hari jumaat..lewat petang jugak la..
    jadi org tak ramai mcm ni.. =p

    pi by train je =p


    air die best.. takdalam pun
    jadi kami cuma lepak tepi and let sufiyyah enjoy splashing and meet new friends =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestkan tengok anak2 main. tu la, silap pergi time tgh hari. dorang nak mandi lama pun tak boleh...

      Delete
  3. Seronoknyaaa abg hafidh main air..CNY ritu, Naurah balik kampung.

    ReplyDelete
  4. lin, nampak macam besar je kawasan tu..x penah pulak tengok live. nanti boleh la kot kalau kalau nak bawak iman pi sana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. besar erna... bawak iman pergi sini mesti best.. ramai kawan2... =)

      Delete
  5. last pergi situ bawa haikal mandi masa tue pun dia baru setahun.....

    ReplyDelete