kbba

Latest Posts

.:: Bersantai di Office daddy lagi ::.

By 11:00 AM , ,

Macam da tak ada tempat lain lagi kan.... 

Asyik la lepak kat office daddy. Bukan apa, sebenarnya lin nak ikut D pergi office sebab.............................................

nak tengok cerita Adam dan Hawa... =D 

Aci tak?? siap angkut anak sekali lepak sana. Salah D la. Dia tak nak byr bill P1. hahahah 

Syok yo.. hari tu je, lin layan bnyk episod... Pastu balik belasah nasi kandar.. Macam tak ada kena mengena je ngan cerita adam dan hawa... hahah .... 

jom layan pic dan kerenah Hafidh masa kat office daddy. 


masa ni la dia sibuk nak daddy dukong... daddy da lah busy sayang...


Faham tak hafidh??


 Habis belajar AutoCAD, tidur... Otak da sarat.. ihihihi

Nak tidurkan dia pun amik masa yang lama tau. Nak suruh mummy dia landing sekali plak.. hohooh nonono sayang. Ada architect lain kat situ... Nanti dia kata apa plak. Tidur sorang ye, mummy nak layan Adam dan Hawa... :P

You Might Also Like

5 leave a massage here...

  1. Syoknya lin, blh bawak anak pi opis.. siap anak bini ikut lg. hehe kalaulah opis ku begini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala hana, wekend je..ari biasa lepas opis hour boleh la... =D opisk kecik je...

      Delete
  2. wow..bagusnya dia..kecik2 dh kerja..nnti jd genius la ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminnn... hopefully la.. bia la dia biasa dengan environment cmni... =D

      Delete
  3. seronoknya dpt ikut daddy pegi keje...mesti hafidh tolong buat keje jg nih

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers