kbba

Latest Posts

.:: cuti2 family ::.

By 11:00 AM ,

Lamanya tak bercuti... dulu masa lepas kahwin, sempat gak la  pergi honeymoon. Tapi dalam malaysia je. Tak cukup bertuah nak pergi ke Bali or mana2 romantik place. Lin ngn D honeymoon kat KK Sabah je.Seronok gak. Ada la gak memori2 tu kan... cerita dia kat sini ye.. >>link<< / >>link<< / >>link<< sila jangan muntah tengok2 gambar kat entry ni ok...

Masa pergi Sabah tu, lin da preggy pun. Tapi awal lagi la. Mabuk memang ada. Kadang2 tu, asik pening2 je. huuhhu sedih, seefood pun tak leh nak makan sangat, sebab bila makan akan keluar elergic kat muka. =(

Lepas Hafidh lahir, lin dan D pergi bercuti D di Cameron Highland. Tu cuti semperna anniversary kami yang pertama. Kami memang nak pergi dekat2 je. Sebab Hafidh kecik lagi masa tu. Best sangat. Siap bawa family lin sekali. Lagi havoc... lama sangat tak pergi cameron highland. Masa ni, lin sewa appartment je. Ok gak price dia. Entry dia kat sini... >>link<<

Tapi, last year, sempat gak la jalan2 kat Penang. Memang suka sangat pergi Penang ni... sebab apa??? rahsia... hahahah... later2 la cerita. Tu pun pergi sebab attend wedding member.. tak sempat kumpul duit lebih, klu tak mesti da jalan sakan kat sana. Entry dia kat sini ye.. >>link<< 

Kononnya untuk anniversary ke2 nak pergi jauh sikit la. Hafidh pun da besar. Tapi, apakan daya, tengah sarat la plak. Terpaksa la tukar plan. Last year plan nak pergi Indonesia. Tapi, bila fikir2 balik, susah dengan anak kecik ni, jadi cuti2 malaysia je la.

Kebetulan, office ada plan nak g Genting Highland boleh la Hafidh main2 kat sana. Tapi cancel atas sebab2 yang tak dapat dielakkan. Lin terus jadi buntu, nak pergi mana. Any idea??? Lin da ada idea. Tapi pergi yang dekat2 je la. Tapi, kalau ada idea yang lagi best, apa salahnya kongsi. Janji tempat tu selesa nak bawak anak kecik. 

You Might Also Like

4 leave a massage here...

  1. Lin ada lah gak hanoymoon jalan2 sume tu. Hana langsung xde g mana2. Asal nak pergi mesti ada halangan. sob2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sob.. sob.. sedih kalau macam tu hana. lin pun main paksa2 je laki pergi. hhihihi da beli tiket xleh wat pape la dia...

      Delete
  2. tak sempat jugak nak family...rasanya nak gi dekat dekat je la kot tunggu Fayel dah tegap jalan...last jalan family masa fayel 5bulan

    ReplyDelete
    Replies
    1. btu2.. bila anak2 da tegap bjalan, baru la lega... =)

      Delete

mommylin.juniorhappy

Followers