"GIVEAWAY : EDY 3 DESTINASI"

Again...!!!

Giveaway yang boleh menang fridge magnet... baby dalam perut teringin kot... teringin... ihihih

Kalau blogger yang lain teringin gak, boleh la try... cara dia mudah je. 



1. Buat simple entry dengan tajuk "GIVEAWAY : EDY 3 DESTINASI"
2. Letak link blog www.danielzaidi.com kat entry anda
3. Tinggalkan link entry anda kat bahagian comment entry giveaway ni...
DONE!
HADIAH?
 
Tengok sendiri kat link blog dia ye... 


Itu je, simple kan... =) good luck to all also me!

Post a Comment

4 Comments

  1. dtg dr ga sama http://blueyarns.blogspot.com/2013/03/giveaway-edy-3-destinasi.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. sheila datang dr GA yang sama. good luck ya (^__^)

    ReplyDelete
  3. dari GA yang sama . dah folow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/giveaway-edy-3-destinasi.html

    ReplyDelete
  4. tahniah!...kito monang dari segmen yg samo :)

    ReplyDelete