.:: Hafidh suka makan Pasta ::.

Pasta........
spaghetti.......

Tu yang hafidh sangat suka sekarang ni. Nasib la cara nak masak dia senang nak oiii... =D
nak resepi kat sini ye... >>link<< 

Masa lin sibuk2 kat dapur, dia pun sibuk2 pegang kaki lin. Adoii cmno nak masak ni??? 

Lin buatkan makanan dia, siap masak, cepat2 bagi dia makan, pastu leh tito. OK??? 
 
 muka gembira nak makan...





Ni la rupa pasta masak white sause. Tapi ayam or salmon tak do.. kureng sedap sikit la... 


Ni plak air masak untuk Hafidh. Susah tau budak ni nak minum air masak. 



Tengok la bertapa comotnya anak ku itu... 
 

Konon2 je minum... tapi, sembur balik.. ishhh... 
 
Siap makan, cuci muka tukar baju, pampers buat susu dan tidurkan la debab ni. Confirm lena. Sebab perut kenyang... =D 

 

Post a Comment

5 Comments

  1. hafidh tangan ketul patut la suka makan rupanya...fayel tak suka makan patut dia mengurus

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan tu makan tau mimi... tp dia memilih sikit. 1st time suap tu, dia akan amik masa lama untuk merasa. Klau ok. laju la.. kalau tak, dia sembur... uhuhuhuh

      Delete
  2. amboi hafidh suka makan pasta ngan spagetti ye..mesti sedap mummy masakkan,xpe yg penting hafidh suka makan..

    ReplyDelete
  3. seronok kan kalau ank suka makan.haziq skrg xnk mkn.dhia nanti xtau la mcmana.dh blh start buat bubur dh ni

    ReplyDelete
  4. Owh suka pasta ye abg hafidh. Nanti hana nak try buat pasta untuk naurah jugak.

    ReplyDelete