.:: kemaruk layan cerita bersiri melayu... no more korea... ::.

Fuuuhhhh.... =D 

Awal2 preggy je nak layan korea, sekarang ni, sibuk layan cerita "SEHANGAT ASMARA" & "ADAM & HAWA". Ketinggalankan.... uhuhu nak buat cmno, buzi plus umah lin takdo astro... 

Puncanya dari virus kawan sorang ni. Dia memang tak minat tengok cerita melayu. Tapi, sejak kawin ni, amboi, mood2 jiwang sampai. Asal tengok je, cerita kat lin. Apa lagi, lin pun nak join gak la. Memula tu, layan sehangat asmara je. Tapi, sebabkan cerita tu dalam TV lagi, Kena la tengok stop2 kan. Bosan giler nak tunggu, tak sabar OK. 

Lama2 tu, ada plak kawan cakap dia tengah layan cerita ADAM & HAWA. Siap bagi lin link lg. Apa lagi, lin pun tryla cari. Jumpa plak tu. heheheh. Tapi, lin tak leh tengok guna PC. Lin tengok guna IPAD. So senang la buat kerja sekali. Lagi pun cerita melayu ni, tak payah la nak mengadap betul2, dengar je da faham apa cerita dia. Hiiihhihih. 

Kalau cerita korea tu, kena tengok. Kalau tak, tak dapat baca subtitle dia. Ingat boleh faham?

ok, sekarang ni, masa type entry ni pun, lin sibuk layan cerita adam dan hawa... uhuhuh ohh... my aaron aziz & my adi putra... =) tetiba berangan kalau ada anak gegel nak letak nama adelia... terkenan sangat ngan adi putra tu.. heheheh... jangan gelak ye. tu pun kalau dapat gegel.

Post a Comment

3 Comments

  1. i memula je layan pastu tak sempat huhuh...tak kemaruk sgt adi putra ..tapi suka aarona aziz....adam hawa dah khatam yeayyy no drama melayu fever

    ReplyDelete
    Replies
    1. ihhihi drama melayu ni, kalau layan memang melekat... ihihi tu yang susah...

      Delete
  2. I am stick with korean drama.. haha

    ReplyDelete