.:: Nursing Pillow ::.

Pregnancy kali ke dua ni, boleh la completekan wishlist yang tak dapat complete untuk 1st pregnancy dlu kan. Antara benda yang lin teringin sangat adalah nursing pillow. =D 

Pada mulanya nak beli je kan. Senang. Tapi, sejak berjinak dengan online business, terfikir nak buat sendiri. Kalau rasa selesa dan berbaloi, boleh la jualkan... =P

So, lin pun google la templete untuk nursing pillow tu. Memang jumpa. Tapi, da lupa la link dia. Kalau korang nak google pun boleh... mesti jumpa punya. Kemudian, print dan sambung2kan semula. Simple. Lepas tu, korang beli la kekabu dan kain plain untuk buat pillow. Lepas tu, Boleh la beli kain cotton yang cute2 tu untuk cover dia plak. Simple. Tapi, kalau tak pandai menjahit tu, boleh la kot upah orang. Macam lin, lin upah mak.=D 

Nursing pillow ni, bentuk dia memang menarik. Function pun best. Boleh baut alas baby masa menyusu, boleh guna untuk support baby yang baru nak duduk. Boleh juga buat alas duduk masa dalam pantang. 

Masa Hafidh kena Jaundis dlu kan, Ada sorang akak tu, dia bawa nursing pillow. Macam2 dia buat dengan pillow tu. Masa tu la lin rasa bestnya kalau ada 1 kan. Lepas pada tu, lin memang nekad nak beli 1. 


Ni antara function yang boleh di gunakan dengan nursing pillow ni. 


Nursing pillow versi lin plak, yang siap baru la pillow togel. ihihihh



Yang ni plak versi Hafidh guna nursing pillow. 

Ok, kalau ada yang berminat, malas nak D.I.Y, boleh la beli kat Arts Touch. Sekarang ni tengah promo. 

Promotion Sale!!!

RM55 include postage

Available in April. Book now!!!
Nursing pillow without cover

Rm55 - Included postage

Nak tahu lebih lanjut... g kat page FB Arts Touch ok...

Post a Comment

0 Comments