kbba

Latest Posts

.:: AA304 countdown mood - Perkenalan ::.

By 4:00 PM , , ,

 -pssstttt.... nak bagi tahu, entry ni khas untuk suami dan anak2. Kalau tak suka jangan baca.. nanti termuntah plak. semua ayat di bawah adalah sangat jiwang dan luahan ikhlas seorang isteri dan ibu... =) 


Perkenalan...


Memori di UITM...
Dari jauh suka sangat memerhatikan si dia...
Orangnya manis...
Orangnya tinggi...
Bibirnya merah...
Hati perempuan mana yang tak cair...

Karekter pemalu dia lagi membuatkan hati ini membuak2 ingin beekenalan...
Walaupun sama course... sama class...
Tapi, masih tak berkesempatan untuk bekenalan...

Dalam hati sangat excited setiap kali ternampak si dia... -gatalnya....
Nak tegur, terasa malu...
Nak memulakan bicara terasa kelu...
Jadi, pendam je la perasaan itu...

Orang kata, kalau jodoh tak kemana...
Ada kawan sudi kongsi no HP si dia...
Lama no itu dalam simpanan...
Akhirnya... tanggal 17/11/2005
Tangan ini membuat 1 "miss call"

Miss call tu di balas dengan panggilan... tapi...
Tak berani rasanya nak menjawap segala soalan yang akan di tanya...
Di biarkan hp sony itu berbunyi...
Dan akhirnya muncul 1 sms...
Dari sms itu la, bermulanya persahabatan kami....

Keesokkan harinya, kami berjumpa...
Ye.. kami serasi... tak terasa janggal di situ..
Ye la.. kawan sekelas kan...

Lokasi typical untuk student UITM JJ bukit raja...
Kami jalan2... borak2...
Tengok wayang...
Makan2...

Itu la hari dating pertama kami...

You Might Also Like

0 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers