.:: AA304 countdown mood - The pica ...

 -pssstttt.... nak bagi tahu, entry ni khas untuk suami dan anak2. Kalau tak suka jangan baca.. nanti termuntah plak. semua ayat di bawah adalah sangat jiwang dan luahan ikhlas seorang isteri dan ibu... =)



Zaman perkenalan.... (time usha2 ni... )


owh.. jambunya laki i.... ni zaman dia sem 1 or 2... tak sure... curi dari PC dia... =D
kurus nya mommy hafidh... *pengsan*
ni time usha2 lagi... gambar ni pun tak perasan ada D kat belakang... ni amik dari FS member rasanya...
ni time awal sem. Maksudnya time awal2 usha D dulu. Kami nak ke zoo...
Zoo????? hahahah...
Gambar ni pun lin tak tahu D ada kat belakang lin.. uhuhuh jodoh tu awal2 lagi nak tunjuk, cuma tak perasan je..



Zaman berscandal.. a.k.a cinta senyap2...


masa ni kami pergi trip penang... KENANGAN SANGAT...
Kalau nak tahu yang cap merah tu D, Lin plak selang seorang dari D. Baik punya cover line... tp masa ni la penentu hubungan kami.... =)

Cara nak elak dari trus rapat ngn D, lin rapat ngn kawan istimewa ni... tu, mamat sebelah lin.. istimewa sebab kami suka lelaki yang sama.. wakakaak... kenangan sangat ok! pape nth shah ni... 


Zaman bercinta sakan.... zaman berkerja....


D kalau pergi mana2 mesti pakai cap. tapi sekarang da jarang da...

D suka mms gambar dia masa dengan family... ihhiih tu lin yang suruh... kot2 dia g dating ngn orang lain kan... suruh la mms gambo je...

mana2 open house, D peneman setia.. sbb dia suka makan. Tak caya??? kena la percaya
dia memang suka makan... siap tny, minggu ni sapa lg buat open house???

Masa ni da zaman bekerja. Ni baru balik dari kenduri kahwin gak kot. Sebab tu sedondon...

our fav t-shirt. D kat dorang ni pasangan... enth betul entah tidak... tp gambr lelaki tu ada lg. yang perempuan D da jual... huhuuh
ni plak zaman lin selalu pergi out station. tengok.. da macam indon kan...
sampai orang indon kat site pun ingt lin ni indon. choyyy....
ni plak gambr D kat opis dia.. amboi... bakal isteri kerah tenaga kat site... bakal laki
main golf kat opis... huhuuh rezeki dia dapat kerja senang kan...

Zaman tunang, kahwin... semua gambar da upload dalam blog...

E-day >>link<< 
Solemnization >>link<< .
Berinai >>link<< 
Sanding >>link<<
Katam Al-Quran >>link<< 
Preparation before and after >>link<<


Let keep our moment here....

Post a Comment

2 Comments