kbba

Latest Posts

.:: cara tengok movie masa bekerja ::.

By 10:11 AM ,

Miahahahah... 


Gelak jahat dulu. Sejak terkena penangan online movie cerita " sehangat asmara" lin sambil2 tu layan gak la cerita lain. Antaranya "adam dan hawa", "nora elena" , "rahsia hati".

Tapi, semua kerja siap ontime OK. No delay work. Camner caranya. Senang je.

  • Pastikan korang pakai earphone - nak dengar kuat2 pun tak pe, layan sorang je kan... muka maintance mengadap PC.
  • Pastikan korang bukak file kerja juga. Mana tau tetiba bos datang tempat korang.. hah.. gelabah kang. 
  • Yang paling penting. Spec PC korang power yek. Jangan kang kejap2 hang. Tu baik tak payah la... 

 Ni cara lin la... kecik je kot video dia. nak besar2 tengok kat rumah ye. ihihih 



Kalau ada time2 rushing tu, tetiba lady boss i mintak drawing or 3d. Lin akan siapkan dulu. Da tinggal sikit, baru la main2. =D kadang2 tu, senyum sorang2, gelak sorang2... Penangan movie online. Benci betul bila da terjebak ni. uhuhuh 


You Might Also Like

4 leave a massage here...

  1. kita serupa hehehe... pakai earphone so tak kaco org..bila senyum sorang semua org tengok hehehe

    ReplyDelete
  2. aku yg buat keje kt rumah pun buat mcm ko ni...cuma aku punya keje n citer tu sama besar..hahaha..keje blah kiri citer blah kanan..layan sinetron je pun...tp pasang kuat2 sbb laki aku pun nk dengar..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko la pekerja, ko la boss. apa ada hal.... laki ko pun layan kan.. hihiih nak layan apa lg.

      Delete

mommylin.juniorhappy

Followers