.:: halfday... lalalal bubbyeee~~~ ::.

Quick update...

Jup lagi nak pergi checkup si debab... tak sabar nak tahu berat semontel tu... bila semua orang dukong dia semua tanya ni berapa berat badan ni???

Alamak.. mummy dia pun tak tahu la... belum timbang lagi... Kat rumah bukan tak ada penimbang. Cuma cmner la dia nak berdiri betul2 kan... kan..kan...

Hari ni appointment tak da vaccine. Cuma makan ubat cacing. Mungkin ini checkup yang terakhir untuk hafidh. Sebab lin sekarang cuba bagi ubat remedy je kat hafidh. Semuanya semula jadi.

Entah bila la kan nak buat entry pasal ubat2 natural dia tu. Huhuh menjadi tau. Rugi mommies lain tak cuba. =)

Sementara tunggu time balik tu, kena siap kan korje sikit. Pagi2 madam besar da komen itu ini... huh... pastu nanti orang puji dia buat kerja cepat, cantik... Tapi si kuli ni dengan si kuli sebelah ni yang buat selalunya.... Nak wat cmner.. bos kan...

Nah.. tepek gambo kerja jup...
Ni skill lab tuk nursing student belajo... tak payah nak design lebih2... nanti jahanam gak student kan ganas...  !






oh.. klu korang nak beli nursing cover yang cute miut or nursing pillow kekabu asli.. meh cuci mata kat sini tau.... >>link<<

Post a Comment

1 Comments

  1. ai tau nursing cover dekat u cantik2..rugi tak beli dulu...sebab tatau awal2..huwaaa! ruginyerrr

    ReplyDelete