kbba

Latest Posts

.:: Iran Food - Purple Gloria ::.

By 11:00 AM , ,

Mood celebrate Anniversary cinta. Tapi, terlewat 1 hari. Huhuhuh da merajuk da 1 hari. Isnin tu, D ajak makan kat Western food restaurant. Lin tak nak. Merajuk sebab tak dapat cake. GEDIKKK... 

So, Selasa tu baru la tergerak hati nak terima pelawaan D. D ajak makan kat restoren arab. Dia siap suruh google cari restoren yang dekat dengan rumah. Puas gak la cari. Tapi, macam malas je nak g. Lin tak layan pun makanan arab ni. Tapi, pergi gak la. Orang da nak belanja kan. =D 

Cari punya cari, terjumpa 1 restoren Iran kat taman tasik permaisuri. Macam masih baru lagi restoren dia. Sebaris dengan restoren Upin ipin yang baru tu. 

Masa sampai, da pukul 8.30. hafidh da tertidur masa dalam kereta lagi. Hari pula baru nak hujan. Lin pun dukong dia. Kalau D dukong, confirm dia terjaga. Mummy diakan gebu, sedap la peluk. Masuk je restoren tu, orang tak ramai sangat. Tapi, ada 1 group ni je. Punya la bising. Nasib la anak lin tu lena kena peluk. 

Buku menu pun color purple...

















Hafidh yang lena kena peluk... 



 Air mango untuk lin, da ice lemon tea untuk D




 Mandy rice... lamb... uhhuhu ni la yang dia teringin sangat. Lamb. Besar betul lamb dia. Makan la sampai kenyang D.



 Ni plak sideness dia... Yogurt tu pun dia siap order



Pizza ni, Memang terbaik. Makan sorang pun boleh tau. 




You Might Also Like

2 leave a massage here...

  1. alaaa lin akk pun nak gak pizza tu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak, serius piza ni lg sedap dari pizza hut... yummy!

      Delete

mommylin.juniorhappy

Followers