kbba

Latest Posts

.:: jalan2 di Melaka ::.

By 11:00 AM ,

Last weekend cuti tak di rancang ke lumut. Weekend baru2 ni plak cuti tak di rancang ke Melaka. Kebetulan Ada saudara buat kenduri kahwin, so ayah Lin pun ajak la pergi sekali. Senang... Boleh la dia menjemput saudara mara untuk wedding adik Lin sekali.

Dalam otak ni, awal2 lagi da set, kalau pergi Melaka nak cari coconut shake kat ulu bertam.masa dalam otw lagi da inform ayah Lin, nanti jangan lupa singgah. D jadi driver haritu, mana ayah tunjuk jalan,tu yang dia bawa.

Lepas pergi kenduri, terus ke ulu bertam.tak jauh pun. Rumah pengantin kat bukit rambai je. Dalam 15 minit, smpaila kami kat kedai coconut shake tu. Nasib tak rmai orang. Dalam 5 minit je da dapat...

Rasa dia boleh tahan sedap la. Tapi xde ais krim... :( d memang sengaja xnak bg Lin mkn ais krim... Huhuuh...

Ok la, tu je.. jom layan gambar plak...  :)







You Might Also Like

2 leave a massage here...

  1. Teringinnya...mengalahkan org pregnant plak..hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuuhhh... sedap tau kayrul, rugi tak rasa...

      Delete

mommylin.juniorhappy

Followers