kbba

Latest Posts

.:: pasangan romantik dalam kereta ::.

By 12:20 PM ,

Tadaa.... 





Romantik tak kami???

Harus la kan....
ini la kerja budak debab tu bila mummy dia drive kereta...
tak kira masa pergi hantar rumah BS or masa balik....
Yang penting, time mengamuk mesti nak pegang tangan mummy dia...

Nak corner maut pun tak boleh sebab drive sebelah tangan...
Kalau lepaskan tangan...
dia punya mengamuk macam kena penampar!...
dugaan betul la.

Tapi, time daddy dia drive, tak nak plak romantik camni....
jeles ngn adik dalam perut la tu.. =)

Pape je la abang hafidh oittt...

Tapi lately ni memang manje awak teruk sangat...
kadang2 mummy suka... =) kadang penat gak melayan awak tu...
manja la sebelum adikmu keluar... hihihihi

Bye bye cayang... love u.. =)

You Might Also Like

10 leave a massage here...

  1. alo2...comeynya dia.sedih lak baca.huhu...tiba2 jd emo

    ReplyDelete
  2. alololo..comel sangat..manje2 yer..hehehe...gerammm tgk tangan dia r..semangat!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang semangat.. kalau kena tumbuk pun sedap... uhuhuh

      Delete
  3. geram nya lin hafidh masih debab,..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ihhihi.. agak la mimi.. sejak dia keluar hospital aritu.. memang nampak semakin debab...

      Delete
  4. Nak dapat adik memang manja lebih..
    Hehe..

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers