kbba

Latest Posts

.:: playroom + bedroom + study room ::.

By 4:43 PM ,

Bila duduk apartment ni.. Bilik limited sikit. Nak buat playroom asing2 ngn bedroom memang tak la kan... So, mummy Hafidh pun Kira lump sum semuanya....:)

Bilik tidur Hafidh mmy guna katil queen je...sbb memang da ada pun katil tu. Tak payah nak beli baru. So nanti da besar leh tidur ngn adik. Kalau tak roboh lg la. Kalau da roboh, kena la beli baru... Huhuuh

Bilik tidur mmy ngn ddy dia jadi bilik persalinan baju je... Sbb sekarang ni,mmy tito kat bilik Hafidh gak. Sbb bilik mmy kecik cikit. Kalau Hafidh melasak, masuk plak Bawah katil Kang.

Bilik2 semuanya mmy tak cat lagi. Almaklum la... Busy memanjang...busy sambut kelahiran Hafidh, now busy sambut Hafidh... Bnyk kena Jimat tu. later2 baru deko k...



Ni katil hafidh... asal masuk bilik je, main lonjak2 atas katil dlu... uhuhuh
Buku2 hafidh pun bersepah... sibuk asal mummy kemas je, dia bukak buku... da sepah tak nak plak pegang buku...




Kat bahagian bawah, half place mummy buat tempat main hafidh.. tp time tidur, semua kena kemas dlu la.. klu tak, tido atas mainan la kami...




Ni plak penyangkut bag hafidh yang berlambak tu... mummy beli kat giant.. last item tu... murah plak tu,.. =)




Pintu bilik hafidh yang tak semengah... konon nak frame kan gambar masa besday hafidh tu.. tp susah plak cari size ni... tampal dlu kat sini la ye.. =)




Comel je anak mummy tito... tido atas tikar, kencing tembus pun tak pe... =)

You Might Also Like

8 leave a massage here...

  1. dari mula2 pindah nak deko playroom aisya tp malangnya sampai sekarang tak buat2 lagi... sebab barang banyak... hmm memang kena buat jugak la since aisya tido dah lasak.. + dia tak suka buai, so boleh la bagi dia main n terus tido dlm bilik dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul tu syim... buat je simple2... asal ada tempat main dan tempat dia baring2...

      Delete
  2. penyangkut beg tu bpe rnggit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik pingu... lin tak berapa ingat la.. rasanya dalam rm30 kot... beli kat giant je...

      Delete
  3. best la! berangan gak nk buat utk farish tapi duk dgn parents lagi...tunggu la duk umah sendiri nnti...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ihihih tak pe nana... buat kat bilik sendiri pun ok... =)

      Delete
  4. anak2 akak lg le masih belum ada bilik sendiri lg, semua tido dgn akak lg,dah ada baby baru nanti baru la nak bg adam tido sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul tu kak... da 3 orang cmner nak tido sekali ngn akak tu.. ihihih penuh bilik...

      Delete

mommylin.juniorhappy

Followers