.:: set berpantang TANAMERA ::.


 
Source: >>link<<


Set bersalin Tanamera kami ada produk2 yang puan boleh guna dari 3mth iaitu coconut oil untuk mengelakkan stretch mark.

Masuk 6 bulan nanti puan boleh guna utk perineum massage supaya mudah bersalin . 

Kami ada sabun herba yg u boleh guna sekarang utk hilangkan hitam2 dileher/perut.

lavendar spray utk destress puan.

Minyak herba pun puan boleh guna utk sapu dikaki sebagainya utk hilangkan lenguh2. 

Set bersalin Tanamera dirumus khas untuk ibu-ibu yang mencari set bersalin tanpa jamu kerana jamu mungkin terlalu panas dan boleh membahayakan baby. 

Dalam set bersalin Tanamera terdapat Teh Herba yang mengandungi ramuan dan bahan yang merangsangkan susu ibu.

Set bersalin Tanamera lengkap dengan produk-produk untuk penjagaan semasa mengandung, untuk mengelak stretch marks, memudahkan bersalin dan penjagaan & rawatan dalam pantang, untuk pulih sepenuhnya dan segar semula.

Set bersalin Tanamera mengandungi 11 produk yang dibuat daripada 100% ramuan semulajadi, berasaskan tumbuhan dan minyak, tanpa bahan kimia dan pengawet untuk membantu ibu-ibu yang mengandung dan yang baru bersalin pulih sepenuhnya, dalaman dan luaran, seimbang dari segi hormon dan fizikal.

Set tanamera mengamalkan "MESRA PENYUSUAN IBU" yang mana tidak mengandungi jamu dan juga tidak panas untuk ibu dan juga baby.set tanamera boleh digunakan semasa hamil hingga berpantang. 

Set Tanamera lengkap untuk luaran dan juga dalaman. 

Set ini tidak mengandungi kapsul untuk ditelan oleh ibu2.

Teh herba sesuai untuk diminum bagi memperbanyakkan susu ibu dan juga untuk mengecutkan rahim kita dan untuk kesihatan dalaman.

Dan yang paling best untuk lin adalah :

UNTUK MENGELAKKAN BABY JAUNDIS BOLEH AMBIL SET NI

1. Selamat diambil oleh bayi dan ibu semasa di dalam pantang
2. selamat diambil walaupun bayi mengalami kuning dan tidak menyebabkan kuning semakin teruk
3. Membantu penyusuan ibu
4. Membantu ibu lawas air besar, ini penting kerana jika ibu mengalami sembelit semasa di dalam pantang, dikhuatiri luka ibu bertambah teruk
5.Membantu Menyembuhkan luka dengan cepat
6 Membantu memberikan tenaga dan mengelakkan ibu cepat lesu dan letih
7.Tiada sebarang kesan sampingan
8.Tidak menyebabkan ibu dan bayi rasa panas
9. Membantu menurunkan berat badan ibu

~ Dibuat 100% berasaskan tumbuhan semulajadi dengan penggunaan herba tropika minyak pati.
Tidak menggunakan pewarna tiruan, pewangi, pengawet serta bahan kimia bertoksik ataupun jamu
yang mana kita tahu mungkin memberi kesan merbahaya kepada si comel kita. Ia juga halal kerana tidak mengandungi bahan yang mencurigakan dan mendatangkan was-was.

~ Direka khas untuk memberi penjagaan semasa hamil dan membantu melancarkan proses bersalin. Juga penjagaan semasa didalam pantang untuk membantu ibu yang baru bersalin berehat, pulih dan bertenaga serta mengembalikan bentuk asal tubuh dalam masa sesingkat mungkin.

~ Walaupun masih menyusukan si comel mereka, mereka boleh merasai kesan daripada aroma terapi yang membantu ibu lebih tenang, relaks dan kembali pulih.

Di dalam setiap Set Bersalin TANAMERA terdapat 11 jenis barangan, anda akan dapat

1. Cold Pressed Virgin Coconut Oil – 100ml
2. Feminine Herbal Wash – 14 sachets x 10gm

3. Herbal Bath – 14 sachets x 10g
4. Herbal Massage Oil – 100ml
5. Firming Herbal Blend Paste – 14 sachets x 15g
6. Abdominal Wrap / Bengkung
7. Herbal Tea – 14 sachets x 2g

8.Calming Herbal Blend Paste – 4 sachets x 20g
9. Boreh Body Scrub – 4 sachets x 20gm
10. Brown Formulation Soap – 125g
11. Lavender Floral Water – 70ml


Yang lin highlight je lin beli. Yang lain ada lagi. Masa berpantang Hafidh, lin beli Jamu mak dara. Yang tu tak berapa best sangat. So kali ni, lin tukar yang ni plak. Hope serasi la ye. 
Pilis, scrub lin ada lagi. Herbal bath plak, lin prefer mandi dengan serai wangi... =) Yang untuk firming lotion plak, lin nak beli felina je. Tengok review ramai kata ok. 

Ok tu je...

Post a Comment

3 Comments

  1. Lin..
    Mimie cancel amik set ni..
    last2 pilih set NR..
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lin teringin pakai ni mimi... termasuk dalam item mengidam.. hahah =D

      Delete
  2. Dah lama saya mengikuti penulisan awak... pada saya... walaupun gaya awak agak simple..
    tapi penulisan awak memang menarik.. tahiah :)

    Also visit my webpage: Affiliate Malaysia

    ReplyDelete