.:: update pasal adik ::.

Semalam checkup adik... Adik OK. no problem. Tapi....


sob...sob... T___________________T


Adik tak nak tunjuk muka lagi cedih mummy tau. puas pujuk adik tunjuk la muka awak.. tak sporting la.. pemalu. Ni awal2 lagi da tunjuk perangai pemalu sama macam daddy. huh... takmo kawan...


Berat adik sekarang da 1.7kg. Now adik 32week... yeah.. another 8 week to go... Tapi tak sampai 8 week kot. Cepat sikit kuar ye. Leh jumpa abang awak. heheheh

Tapi, berat mummy yang melampau2 naiknya. Dalam masa sebulan naik 5kg. Ngeeee~~~~

Seronok sangat makan. Sehari, RM10 tu tak cukup tau tuk mummy beli breakfast ngn lunch. Pengsan Daddy bila dapat tahu. Dulu sehari RM5 je mummy belanja. Hahahah.... kuatnya makankan... Mummy makan banyak sebab adik mintak je... Kejap adik gusti perut mummy. Mummy jadi lapar la.. hoohoh.. betul... tak tipu.

Semalam, mummy tanya doctor pasal symptom sakit kepala mummy dan pitam tu, then, doctor check BP semua ok je. Cuma tinggi sikit. Pastu doctor suruh check BP 2 hari sekali dalam masa 2 week. ????
2 ari sekali kena g clinic la nampaknya. uhuhuh... Harap2 ok la kot. Doctor cuma nak tgk BP punya bacaan BP baru boleh tahu sebab apa mummy pitam. Ke sebab lapar??? kena mkan lebih lagi la ni. Hahahahah tak cukup 5kg naik sebulan. Nak naik 8kg kot. Pengsan Daddy tengok.

Post a Comment

4 Comments

  1. errr...makan kuat gak kite ni..dh naik 2kilos tau sebelum2 ni lek2 je...hehehe...ui dh 32weeks..gender dh tau blum??

    ReplyDelete
    Replies
    1. uhuhuh etty naik 2 kilo ok ler tu... standard jgn jadi cm lin naik 5kilo... pengsan doctor.

      gender da thu... geng abang dia gak...

      Delete
  2. baby pemalu ye..xpe dia belum nak tunjuk muka lg tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu hafidh tak payah pujuk, da kangkang tunjuk anu... muka pun sama. scan biasa nampak da macam 3d. dia punya suka tyang muka... =D

      adik semua pemalu... ;)

      Delete